tuote-1 tuote-2 tuote-3

Valmistamme kalusteemme yksilöllisinä mittatilaussarjoina. Yleensä teemme kaapistorungot laminaatista, ovet maalatusta MDF-levystä tai viilutetuista levyistä. Ovia ja pöytiä valmistamme myös massiivipuurakenteisina tai laminaattipinnoitteisina. Käytämme vain laadukkaita heloja. Kaapistomme kilpailevatkin laadulla ja hinta/laatu -suhteella.

Framilla-kylpyhuonekalusteiden mitoitus- ja materiaalivalikoimat ovat laajat ja joustavat. Kaapistomittoja voidaan säätää leveys-, korkeus ja syvyyssuunnassa. Kalusteisiin voidaan liittää erilaisia altaita ja tasoja niin Corianista ®, posliinista, kivestä kuin muistakin materiaaleista.

Ovia valmistamme joko yksittäin tai suurempina sarjoina, kun asiakkaamme tarvitsee yksilöllisyyttä, äänieristävyyttä, vanhaa mallia tai käsityönä tehtyä pintakäsittelyä. Korjaamme myös vanhoja ovia.

Moderneissa portaikoissa yhdistyvät taitava metalli- ja puutyö. Valmistamme monenlaisia askelmia ja porrasratkaisuja, usein yhteistyössä Combiporras Oy:n kanssa. 

Maalausten ja lakkausten kiiltoasteemme on himmeä, puolikiiltävä tai kiiltävä. Teemme myös erittäin korkeakiiltoisia, resinoituja tuotteita.